Новини

Избрали сте си красив пръстен от нашия каталог и искате да го поръчате - чудесно! Да направите контакт с нас е лесно - вижте ТУК всички начини да го направите! Ние сме отзивчиви и винаги ще се опитаме да ви помогнем. Едно от първите неща обаче, които ще ви попитаме е - Кой размер пръстен ви е необходим? Когато можете да ни посетите в магазина е лесно - там ще премерим точния ви размер. Ако поръчвате от разстояние обаче ще трябва вие да ни кажете кой трябва да е размера на вашия пръстен. Често ни питат "Може ли да се коригира размера след това?". Може! Но освен всички неудобства за вас по връщането на пръстена към нас , отново ще ви питаме "Кой размер трябва да стане пръстена?". Така че да определите точния си размер е важно и е хубаво да го знаете при поръчката. Ще се опитаме да ви помогнем как да го разберете.

Най-точният начин да го направите е при бижутери. Независимо дали при нас или в друго ателие, размерите са стандартни за всички бижутери и ще ви свършат работа навсякъде. Там се мерят халки, докато установите най-удобния ви размер. Препоръчваме този вариант, тъй като структурата на пръстите е различна при всеки и наистина е важно да сложите реална халка на пръста си.

Ако все пак решите да се оправите сами, можете да разберете размерите си по следните два начина:

- С лентичка около пръста – обиколете пръста си с неразтегаема лентичка и след това премерете дължината на засечения участък в мм. Така хващате обиколката на пръста си в мм , което ни е достатъчно. Имайте в предвид, че обиколката вътре на пръста, където ще лежи халката, често се отличава от обиколката на кокълчето, откъдето все пак халката трябва да влезе на пръста. Така че мерете и на двете места и изберете, така че халката да влиза и излиза трудно през кокълчето, но все пак да минава.
- По вътрешния диаметър на друг пръстен, който ви е точен и удобен. Премерете го в мм, като внимавате пръстена да не е крив , защото това изкривява резултата. За да избегнете това премерете го на кръст – не би трябвало да има разлика.

Разбира се ние предпочитаме да установим размерите при нас, за да сме сигурни, че няма да има грешки. Последните два метода крият известен риск в начина на мерене, но все пак са вариант ако работите прецизно. Оставяме избора на вас. Успех!

 

Цената на златните ни бижута с надпис "Промоция" е 72 лв/гр. Всички останали са с цена 77 лв/гр. (Възможна е промяна при резки движения на борсовата цена на златото). Цената е за злато 14 карата / проба 585.

При поръчка на бижу с естествени камъни, цената на камъка се заплаща допълнително.

Срок на изработка/доставка - 7 работни дни.

За Въпроси или Поръчка

 

Брачните халки обикновено се изработват по поръчка. Това е така по много причини, но главната е,

че всеки път размерите, необходими на двамата младоженци са различни. Варианта да се коригират

размерите не винаги е удачен - много често модела на халката не го позволява. От друга страна ниe

искаме да ви улесним, когато дойде момента да избирате своите брачни халки. Искаме да имате

възможността , да дойдете при нас, да си изберете халките и да си ги вземете на момента, без

да е нужно да чакате да бъдат изработени. За тази цел сме подбрали няколко от най-добрите ни

модели брачни халки и поддържаме в наличност всички размери от тях изработени от сребро.

Допълнително удобство за вас в случая е и това, че може да премерите как ще ви стои точно

вашият размер от всеки един от моделите. Ако поръчвате дистанционно, било online, било по

телефон и не сте сигурни в размерите си, много често се налага корекция впоследствие. Ако изберете

някой от наличните ни модели сребърни сватбени халки, няма да има нужда халката да се коригира,

просто ще ви я заменим с нужния ви размер напълно безплатно! За момента разполагаме с всички

размери от следните модели брачни халки, изработени от сребро:

Брачни халки Модел 60020, 5 мм широки:

IMG 2215 copy

Брачни халки Модел 60083, 4,5 мм широки:

IMG 4178

Брачни халки Модел 60969/65969 , 5 мм широки:

IMG 3732

Брачни халки Модел 60154/61154 , 5 мм широки:

IMG 4871

Брачни халки Модел 60015, 5 мм широки:

IMG 4804-2

Брачни халки Модел 60057, 6 мм широки:

IMG 4473

Брачни халки Модел 60073 , 7 мм широки:

IMG 5258-2

Брачни халки Модел 60974, 7 мм широки:

IMG 4819-2

Брачни халки Модел 60145, 7 мм широки:

60145-2

Повече подробности за халките може да видите на страницата ни Сребърни брачни халки .

Всички други модели изработваме в срок от 7 работни дни.

 

Тук можете да изберете вашият диамант, който да вградим в избрания от вас пръстен или друго бижу. Цените включват монтажа.

Presentation1

Цените са без ДДС.

Ако не намирате желания от вас камък в нашата листа, можете да ни отправите запитване за камък с желаните от вас параметри.

Повече информация относно диамантите можете да видите ТУК .

 

Верни на стремежа си да ви предложим продукт и услуга от високо качество, продължаваме да разширяваме кръга от технологии, които да направим достояние до вас. Вярваме, че постоянното инвестиране в нови технологии е верния път към това да ви бъдем полезни.
Последната ни придобивка е оборудване за галванично покритие на метали. С други думи, вече можем да ви предложим услуги като родиране и позлатяване на бижута. Можете да си поръчате бижуто , което искате да ви се изработи с родиево покритие или с позлата.
Най-вероятно знаете, но все пак, родирането е процес, при който върху изделието се нанася покритие от благородния метал Родий. Това придава лъскав бял цвят на вашето бижу, който не се променя с времето ( разбира се тук изключваме механичните наранявания). Така вашите сребърни бижута вече не се окисляват и не се нуждаят повече от поддръжка и постоянно почистване.
Позлатяването се извършва по същия начин, но покритието е от злато и изделието има характерния за златото жълт цвят. Възможно е позлатяването да се извърши и само върху отделен елемент, а не върху цялото бижу.

Позлатяване и родиране извършваме само на наши , нови бижута.

 


Страница 1 от 3