Уникална нова серия годежни пръстени

Вече може да видите новата ни серия с годежни пръстени. Изработени са от бяло злато и циркони, но със същия успех могат да бъдат и от жълто злато и/или с диаманти. Голяма радост е за нас ,че вече можем да Ви ги покажем, тъй като дълго време работихме върху тях.

IMG_3021IMG_3039IMG_3067

Дизайнът е изключително класически с много изчистена линия, тъй като според нас  стойността на годежния пръстен би трябвало да е неподвласна на времето. От друга страна елегантният дизайн, съчетан с прецизна изработка и перфакционзъм са по-актуални от всякога.

IMG_3103IMG_3115IMG_3070

Можете да разгледате всичките ни предложения в секция Годежни пръстени, като всеки от моделите сме представили с по няколко снимки от различни ъгли, за да можете да добиете по-детайлна представа за конкретния модел. Освен това в магазина ни в София.

IMG_3079IMG_2997IMG_3095

Освен избора на модел трябва да си изберете и вида на камъка. Ако решите пръстена Ви да бъде с диамант , добре е да разгледате и статията ни За диамантите , за да добиете представа за основните насоки при избора Ви. Ориентировъчни Цени на Диамантите (Цените са за монтиран камък на вашето бижу. Включват камък и монтаж).
Мисията на годежния пръстен е изключително важна и за това ние се отнасяме много отговорно към изпълнението на всяко едно Ваше желание относно Вашия пръстен, тъй като знаем колко е важен той за Вас и Вашата половинка.