Вече можете да си купите брачни халки веднага - без да чакате за поръчка

Около подготовката на една сватба има страшно много неща , на които трябва да се обърне внимание и много детайли, които да бъдат изпипани. За това много често брачните халки остават на заден план и младоженците се сещат за тях в последният момент. Това от своя страна може да се окаже проблем, тъй като почти във всички бижутерски магазини се предлагат халки по поръчка, за които трябва да се изчака поне около седмица. Ако нямате това време ние вече имаме решение за Вас!
Съвсем от скоро предлагаме няколко модела сребърни халки , от които поддържаме всички размери в постоянна наличност. Това за Вас означава , че можете да отидете до магазина ни , да премерите на място размерите си и да си вземете халките без да чакате за изработването им. Цените за наличните халки са без изменение от тези на халките изработвани по поръчка.
Моделите брачни халки с постоянна наличност са:
       60020            
IMG_2217_copy
       60015           IMG_2182
       60045   IMG_3181, тъй като модел 60045 е нов и още го няма публикуван в сайта , ще отбележа че е с ширина 7 мм и цена 36 лв за халка .
Тези халки можете да намерите в магазина ни на ул. Христо Белчев 9, с вход откъм ул. Денкоглу.
В момента работим и върху други модели, които да добавим към постоянно готовите, но ще ви уведомим за тях , когато станат факт.