Нови модели брачни халки от сребро.

Вече сме готови с новата ни серия брачни халки от сребро. Можете да ги разгледате в секция Брачни халки от сребро. Много интересни и оригинални са моделите съчетаващи матирано и лъскаво (полирано) сребро. Това съчетание много добре подчертава различните елементи в халката и води до много приятен ефект.
 

IMG_3167IMG_3166IMG_3171


Друга интересна тема са халките с патина. Тук използваме естественото свойство на среброто да патинира (потъмнява)  след известно време под въздействието на светлината и кислорода от въздуха. Контрастта между бялото и черното правят моделите изключително атрактивни и интересни. Оказа се, че новите ни модели са много подходящи за този ефект, тъй като той подчертава техния стил и елегантност.


IMG_3221IMG_3225IMG_3235_copy


Третата група в новата ни колекция е на халките с камъни. Вградените камъчета придават особен блясък на пръстените, особено подходящ за дамските халки. Нещо повече - камъните се монтират ръчно на произволни места из пръстена, а не излизат от матрици. Това Ви дава възможност сами да конфигурирате свое уникално и единствено бижу като изберете колко и какви камъни да му бъдат монтирани, както и разположението им по халката. Добрите новини не сваршват до тук! Свободата Ви на избор става още по-голяма с възможността да се спрете и на камъни различни от белите. Можете да си поръчате вашият/вашите пръстени да бъдат изработени с всички видове камъни, включително естествени - рубин, сапфир, смарагд, аквамарин, оникс, топаз и много други. Изработваме моделите и с диаманти, като в този случай халките се и родират против потъмняване. Ето част от моделите, наша гордост:


IMG_3145IMG_3213IMG_3184


Всички нови модели на халки можете да видите на живо в магазина ни в София , пл. Руски паметник, бул.Тотлебен №1.
Много бихме се радвали да разберем Вашето мнение за новата ни колекция, което спокойно можете да дадете на Facebook страницата ни www.facebook.com/Diddo.jewels. Благодарим предварително!