Годежни пръстени

Каталожен номер:


Разгледайте и изберете модела на вашия годежен пръстен! Изработват се както от жълто, така и от бяло злато. Моделите с камък може да поръчате с циркони или с диаманти.

Годежните пръстени с диаманти имат някои особеност и поради това са отделени в отделна категория. Изработват се с по-стабилна основа, за да няма риск от падане на камъка, в следствие огъване на пръстена. Монтажът на камъните е изключително прецизен. Освен това касите на тези модели са разработени така, че да позволяват монтирането на различни по размер камъни. Това е полезно и ни позволява да ви предложим желания от вас пръстен с камъни различни по големина, тъй като цената на пръстените в по-голямата си част зависи от цената на камъка му. По този начин съумяваме да съобразим желания от вас пръстен с бюджета ви.  Пръстени с диаманти се изработват след поръчка.

Цената на пръстен с циркон или друг вид синтетичен камък е според грамажа му и актуалната цена на златото за деня.

Цената на пръстен с диамант или друг вид естествен камък - към горната цена се добавя цената на камъка -  Цена Диаманти

Как да разберете размера на вашия пръстен може да видите ТУК

Срок за изработка/доставка  – ако пръстена е наличен доставката е до 2 работни дни , ако не е наличен са нужни 7 работни дни за изработка. Информация дали е наличен може да видите точно под снимката до номера на модела. Ако е наличен, пише Наличен. Ако не пише нищо означава, че продуктът към момента не е наличен и срокът на доставка е 7 до 10 работни дни.  Може да поръчате всеки един продукт от страницата, разликата е само в срока на доставка, в зависимост от това дали е наличен или не.

Следете актуалните новини в нашата работа на Facebook страницата ни.

Вижте как да поръчате - Поръчка/Доставка/Плащане

За поръчка и въпроси